Urheiluhallien valaistus

Kustannustehokkaat ja huoltovapaat LED-valaisimet urheiluhallien ja liikuntakeskusten vaativiin tarpeisiin.

Räätälöity valaistusratkaisu

Urheiluhalleissa ja liikuntakeskuksissa valaistukselta vaaditaan paljon. Tiloissa järjestetään monenlaista aktiviteettia, jolloin valaistustarpeetkin ovat vaihtelevia. Yksilöllisesti räätälöity valaistusratkaisu ottaa huomioon valaistavan kohteen kaikki tarpeet. Erinomaiseen kokonaisuuteen päästään, kun samalla pidetään mielessä myös turvallisuuden ja energiatehokkuuden vaatimukset.

Liikuntahallin valaistuksen kilpailuttaminen

Ledistys palvelee myös valaistushankkeiden kilpailutuksessa.

Liikuntahallin valaistuksen uusimisessa on monta huomioon otettavaa seikkaa. Jos hanke pitää kilpailuttaa, tarjouspyyntö kannattaa laatia huolella. Autamme kilpailutuksesta vastaavia viranhaltijoita tarjouskilpailun laadinnassa. Varmistamme sen, että liikuntapaikan uusi valaistus täyttää esimerkiksi lajiliittojen tai televisioyhtiöiden vaatimukset. Huolehdimme siitä, että valaistuksesta tulee käyttötarkoitukseen sopiva, investointi on pitkäikäinen, valaistusratkaisu on kustannustehokas ja valaistuksen käyttökustannukset pysyvät kurissa. Lisäksi annamme kuntapäättäjille budjetäärisen hinta-arvion koko hankkeen kustannuksista talousarvion laadintaa varten.

Urheiluhalli-referenssejä

Ledistys valaisee muun muassa jäähalleja, urheiluhalleja sekä muita vapaa-ajan rakennuksia. Olemme toteuttaneet useita projekteja ympäri Suomea eri urheiluhallikohteisiin. Tutustu tarkemmin esimerkkiprojekteihin!