Kustannustehokkaat LED-hallivalaistukset ovat järkevin valinta ammattimaiseen käyttöön

Kotimaiset huoltovapaat LED-valot valaisevat teollisuuden, maatalouden ja kaupan kohteita, kuin myös varastoja, halleja sekä vapaa-ajan rakennuksia.

Varaa ilmainen valaistuskartoitus - katsotaan yhdessä, miten teemme tiloistanne vieläkin viihtyisämpiä, turvallisempia ja kustannustehokkaampia!

PSST.... Vähintään 500 neliön tiloihin saat kartoituksen yhteydessä ilmaisen LED-valaisimen testattavaksesi!

Mikä on Ledistys?

Ledistys Oy on kotimainen LED-valaisinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yhtiö. Tuotteemme valaisevat teollisuuden, maatalouden, kaupan kohteita sekä monia varastoja ja vapaa-ajanrakennuksia.

Ledistyksen kustannustehokkaat ja modulaariset LED-valaisimet valmistetaan Kempeleessä ja niillä on oikeus käyttää avainlipputunnusta.

Valaistuksella on väliä...

Valaistuksen vaikutus työtehoon – Puhtaan valkoisella, riittävän kirkkaalla valolla on todettu olevan piristävä vaikutus ihmiseen. Hyvässä valossa mieli on virkeämpi, tarkat työtehtävät vaativat vähemmän ponnistelua ja vaaratilanteet pystytään havaitsemaan paremmin, jolloin myös työteho paranee. 

Valaistuksen ohjauksella voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä – Valojen sytyttäminen kuluttaa vähemmän sähköä ja tiloissa valot voidaan kirkastaa tai sytyttää vain silloin, kuin tiloissa oleskellaan. Ohjausjärjestelmä mittaa sisällä olevaa valotasoa ja himmentää valaistusta luonnonvalon lisääntyessä. Ohjauksella varmistetaan, että valot eivät jää vahingossa päälle.

...myös turvallisuuteen

Valaistuksen paloturvallisuus – Perinteisten valaisinten valontuotto perustuu lämpöön ja sen takia valaisimet ovatkin toiseksi yleisin sähköpalojen aiheuttaja Suomessa. LED valaisimet eivät tarvitse lämpöä toimiakseen, vaikka lämpenevätkin toimiessaan. Ledistyksen valaisimessa on tehokas alumiinirungolla toteutettu jäähdytys joka jakaa ja haihduttaa lämmön tehokkaasti. Lisäksi valaisimissa on patentoitu tekniikka joka estää kuumumisen vikatilanteessa. Sähköpalon riski pienenee huomattavasti LED valaisimiin siirryttäessä. 

Valaistuksen vaikutus turvallisuuteen – Pienikin valo varastossa, hallissa, eläintiloissa ja niiden ympäristöissä luo turvallisuutta ja pitää epäilyttävissä tarkoituksissa liikkuvat kulkijat varpaillaan. Valojen sytytys, kirkkaustason muutos ja liikkeeseen reagointi tehostaa vaikutusta entisestään. Vaikka valvontakameroissa on pimeänäköä auttavat infrapuna taustavalot, auttaa valaistus kameroita näkemään kauemmas ja toistamaan värejä paremmin.

Miksi valita Ledistys?
Ikoni

YKSILÖLLINEN SUUNNITTELU

Koska jokainen tuotantotila, varasto, navetta, myymälä, korjaamo ja urheiluhalli on omanlaisensa, ei valaistuskaan voi olla vakiotavaraa. Yksilöllisellä, rakennuksen mitat, kalustuksen, tilan käyttötarkoituksen ja ympäristöolosuhteet huomioonottavalla valaistussuunnitelmalla varmistetaan, että…

  • valoa on siellä missä sitä tarvitaan juuri oikea määrä
  • valaistus on investointina kustannustehokas ja pitkäikäinen
  • sekä käyttökustannukset kohtuulliset. 

Ikoni

NOPEA ASENNUS

Sähköasentajilta saamamme palautteen mukaan valaisimemme ovat helppoja ja nopeita asentaa. Valaisinta ei tarvitse avata työmaalla, eikä pienten osien putoilemisen vaaraa ole. Erilaiset kiinnikevaihtoehdot vaihtoehdot varmistavat asennuksen onnistumisen kattoon, seinään ja kiskoon. 

LED-valaisimen elinikä on pitkä

Ikoni

KESTÄVYYS

Ledistyksen valaisimet on suunniteltu käyttöolosuhteiden ehdoilla. Kompromisseja laadun suhteen ei ole tehty. Valaisimemme kestävät hyvin sekä mekaanista että ympäristöllisten olosuhteiden rasitusta, kuten äärilämpötiloja ja ilman epäpuhtauksia.

Alumiinirunko pitää LED komponentit toimintalämpöisenä, eikä pölyä kerääviä jäähdytysripoja ole. 100 000h toiminta aika ja viiden vuoden takuu kattaa valaisimen jokaisen osan riippumatta siitä oliko asennuspaikka kaivoksessa vai navetassa.

Ikoni

TEHTAAN TUKI

Kotimaisena valaisinvalmistajana sekä myyjämme, tuotteitamme asentavat urakoitsijat että asiakkaamme saavat tehtaalta täyden tuen. Opastamme asentamiseen, kytkentöihin ja ohjaukseen liittyvissä kysymyksissä ja asiakaspalautteetkin vastaanottaa oikea ihminen.

Olet aina tervetullut vierailemaan tuotannossamme varmistamaan, että valaisimemme valmistetaan laadukkaasti ja rakkaudella!

Laske, kuinka paljon sinä voisit säästää vaihtamalla vanha valaistuksesi LED-valoihin!
Varaa ilmainen valaistuskartoitus!

Vähintään 500 neliön tiloihin saat kartoituksen yhteydessä ilmaisen LED-valaisimen testattavaksesi!

Kartoituskäyntiä varten varataan aikaa noin tunti ja sen aikana

  • käydään läpi valaistuksen nykytilanne
  • selvitetään energiansäästömahdollisuudet valaistuksen osalta
  • perehdytään LED-valoilla toteutettavan valaistusratkaisun hyötyihin

Viesti-kentässä voit halutessasi kertoa lisää valaistavasta tilasta ja valaistustarpeistasi.

COVID-19 info: Huolehdimme käynnillä riittävästä turvavälistä ja työskentelemme vain terveinä.

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.