Minimani Yhtiöt Oy

Parempi myymälän ilme ja tuotteiden esillepano LED-valolla – Minimani Yhtiöt Oy

Minimani Yhtiöt Oy on yksityinen, suomalainen vähittäiskauppaketju, jonka Kokkolan Minimani-myymälään Ledistys toteutti valaistusuudistuksen. Kokkolan myymälän kiinteistöpäällikkö Pekka Haapanen kertoo kokemuksistaan ja kuvailee uuden kotimaisen valaistuksen tuomia hyötyjä:

”Ledistyksen toteuttaman valaistusuudistuksen myötä myymälän ilme ja tuotteiden esillepano ja näkyvyys on parantunut huomattavasti.

Olemme erittäin tyytyväisiä valaistukseen. Valotason merkittävä parannus huomattiin niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin taholta.”

Pekka Haapanen, Kiinteistöpäällikkö, Minimani Yhtiöt Oy

 

Kokkolan Minimani-myymälä LED-valaistusuudistuksen jälkeen.
Kokkolan Minimani-myymälä Ledistyksen toteuttaman LED-valaistusuudistuksen jälkeen.

 

Onko valaistustarve ajankohtainen?

Erilaisten teollisuuden, maatalouden, logistiikan, liiketilojen ja urheiluhallikohteiden valaistus on meille Ledistyksellä tuttua. Teemme vuosittain lukuisia valaistuksen uusimisprojekteja sekä suunnittelemme tietenkin myös kokonaan uusien tilojen valaistusratkaisuja. Jokainen projekti on erilainen ja valaistuksen suunnittelussa onkin huomioitava monta seikkaa. Kun valaistusuudistus tulee ajankohtaiseksi, voit perehtyä aiheeseen Ledistyksen blogissa tai ottaa saman tien yhteyttä lähimpään LED-valaistuksen asiantuntijaan.

Valaistusoppaastamme voit lukea tarkemmin kotimaisen LED-valaistuksen hyödyistä verrattuna loisteputkilla ja muilla perinteisillä teollisuusvalaisimilla toteutettuun valaistukseen.

Muistathan, että meiltä saat ilmaisen valaistuskartoituksen, jossa käydään valaistuksen nykytilanne läpi ja arvioidaan LED-valaistuksen tuomat säästöt.