Blogi /

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.

01.12.2017

Osta työtä Suomeen -päivä ajaa samaa asiaa kuin Avainlippu. Meille suomalaisille Avainlippu-tunnus viestii paitsi kotimaisuudesta, myös korkeasta laadusta.

Osta työtä Suomeen -päivä 1.12.

Osta työtä Suomeen -päivä ajaa samaa asiaa kuin Avainlippu. Sen tarkoituksena on tehdä suomalaista työtä näkyväksi ja innostaa suosimaan kotimaista, sillä sen vaikutukset ovat hyvin konkreettisia: Jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa kymmenellä eurolla enemmän kotimaisia tuotteita, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 työpaikkaa.

Vuonna 2017 tehdyn tutkimuksen mukaan Avainlippu-merkin tuntee liki 80 prosenttia kuluttajista

Avainlipun merkitys

Yli 50 vuotta tuotteiden suomalaisuudesta kertonut Avainlippu on ottanut paikkansa tärkeimpänä suomalaisia tuotteita kuvaavana merkkinä.

Avainlippu kertoo ennen kaikkea tuotteen kotimaisuudesta. Avainlipun tarkoituksena on auttaa ihmisiä ostamaan tuotteita, jotka on valmistettu Suomessa ja joiden ostaminen tukee suomalaista työtä.

Merkin käyttöoikeuden myöntää Suomalaisen Työn Liiton nimeämä Avainlippu-toimikunta ja saadakseen merkin on tuotteen tai palvelun täytettävä tarkat kriteerit.

Kotimaisuus merkitsee laatua

Meille suomalaisille Avainlippu-tunnus viestii paitsi kotimaisuudesta, myös korkeasta laadusta. Tiedämme kokemuksesta, että Suomessa valmistetaan poikkeuksellisen laadukkaita ja kestäviä tuotteita.

Me Ledistyksellä uskomme, että suomalaisen työn laatu perustuu vahvaan kunnianhimoon ja haluun olla asiakkaiden luottamuksen arvoisia.

Avainlippu-tunnukseen oikeutettuna valaisinvalmistajana tunnemme suurta ylpeyttä kotimaisuudestamme. Työntekijämme tietävät, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tuotteidemme laatuun.

Led-valaisimien laatua voidaan mitata muun muassa energiatehokkuudella ja kestävyydellä. Pitkäjänteinen kehitystyö, laadukkaat komponentit, lämpöä johtava alumiinirunko sekä ammattitaitoiset tuotantotyöntekijät takaavat, että Ledistys tarjoaa markkinoiden parhaat valaistusratkaisut ammattilaisille.

Ledistys Oy on kotimainen

Ledistys Oy on kotimainen ledivalaisinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yhtiö, jonka tuotteet valaisevat teollisuuden, maatalouden, kaupan kohteita ja monia varastoja ja vapaa-ajanrakennuksia. Lue lisätietoja yrityksestä.

Kustannustehokkaat ja modulaariset valaisimet valmistetaan Kempeleessä ja niillä on oikeus käyttää avainlipputunnusta. Valikoimasta löytyy sopiva teho-ja kokoluokka kaikkiin 2-20m korkeisiin tiloihin. Lue lisätietoja tuotteista.

Ledistykseltä saat myös ilmaisen valaistuksen kartoituskäynnin, valaistussuunnittelua, energiatukihakemukset, valaisimien asennuksen yhteistyökumppaneiden kautta, huolto- ja ylläpitopalvelut ja OEM valaistusratkaisut.

Valaisinratkaisun voit ostaa investointina tai leasingpalveluna.

Ledistyksen valaisimet valmistetaan Kempeleessä.