Blogi /

Ledistys sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n yhteistoimintajäseneksi

13.11.2018

Ledistys on hyväksytty Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäseneksi lokakuussa pidetyssä hallituksen työvaliokunnan kokouksessa.

Ledistys sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n yhteistoimintajäseneksi

Ledistys on hyväksytty Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäseneksi lokakuussa pidetyssä hallituksen työvaliokunnan kokouksessa. STUL ry:n jäseneksi voidaan hyväksyä sähköurakoitsijoita lähellä olevia yrityksiä, jolloin yrityksistä tulee yhteistoimintajäseniä. Yhteistoimintajäsenet jaetaan kolmeen ryhmään: 1) Teollisuus, tietotekniikkayritykset ja tukkukauppa; 2) Sähkölaitteistotarkastajat ja 3) Suunnittelutoimistot.

STUL ry:n toiminta tähtää jäsenyritysten vastuulliseen, tasokkaaseen ja kannattavaan toimintaan. Liiton toiminnassa korostuu myös sähkö- ja työturvallisuus. Toiminnan keskeiset tehtävät ovat tiedonantaminen, neuvonta, edunvalvonta ja vaikuttaminen.

Ensimmäinen STUL ry:n ja Ledistyksen yhteisponnistus tapahtuu marraskuun 22. päivä sähköurakoitsijapäivillä Tampereella. Ledistys on siellä esittelemässä kotimaisia ja kustannustehokkaita led-valaisimia.