Blogi /

Kiinnostaako myyntityö valaistus- ja ohjausratkaisujen parissa?

06.03.2024

📢  Ledistys kasvaa ja rekrytoi! Led-valaisinmarkkina käy kuumana ja haemme led-valaisinten myyjää erityisesti Pirkanmaan ja Lounais-Suomen alueelle! Mikäli asut muualla ja koet että sinulla olisi myyjänä meille annettavaa, niin ole silti rohkeasti yhteydessä.

Kiinnostaako myyntityö valaistus- ja ohjausratkaisujen parissa?

💎 Ledistys on kotimainen led-valaisinvalmistaja. Olemme erikoistuneet toimitilavalaistukseen pääkohderyhmänä teollisuus- ja liikekiinteistöt sekä tuotanto- ja maatilarakennukset. Teemme vahvaa yhteistyötä myös sähkö- ja rakennusurakoitsijoiden sekä suunnittelijoiden kanssa. Yrityksemme tunnetaan erittäin korkealaatuisista tuotteista sekä joustavasta ja nopeasta toimintakulttuurista. Meille tärkeää on olla asiakkaillemme kumppani, joka auttaa kannattavampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan ratkaisujemme ja asiantuntemuksemme avulla.

Vastataksemme kasvavaan kysyntään ja palvellaksemme entistäkin tehokkaammin sekä nykyisiä että uusia asiakkaitamme, vahvistamme myyntiämme erityisesti Pirkanmaan ja Lounais-Suomen alueella.

Odotamme sinulta:

✔ Kiinnostusta alaan

✔ Kokemusta myyntityöstä

✔ Olet hyvä kuuntelija ja kiinnostunut ihmisistä

✔ Intohimonasi on ennen kaikkea auttaa asiakasta

Meille tärkeitä arvoja ovat kunnioitus, kumppanuus ja rehellisyys. Yksi mottomme on ”liike on lääke” ja se näkyy siten, että pyrimme olemaan nopeita ja löytämään aina ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaan kuunteleminen on meille kaikki kaikessa!

Tarjoamme sinulle:

✔ Erittäin korkealaatuiset ja kustannustehokkaat Suomessa valmistetut avainlipputuotteet

✔ Huikeat työkaverit

✔ Jonkin verran valmiita asiakastapaamisia ja asiakkaita

✔ Kannustava ja osittain tulokseen perustuva palkkaus

✔ Voit halutessasi toimia myös itsenäisenä, provisiopohjaisena myyjänä

✔ Työauto käyttöösi

Edellä mainittujen lisäksi perehdytys sekä jatkuva tuki työhösi antavat hyvän pohjan menestyksekkäälle uralle Ledistyksellä.

💚 Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota heti yhteyttä: Ari-Pekka Jokitalo, Myyntijohtaja | +358 50 355 0906