Ledistyksen valaistusratkaisut tuotantoeläintiloissa

LED-valaistus tuotantoeläintiloissa

LED-valaistus on lyömätön ratkaisu erilaisten tuotantoeläintilojen ja muiden maatalouden rakennusten valaisemiseen. Kotieläintaloudessa eläinten hyvinvointi on ykkösasia ja älykkäällä LED-valaistuksella sitä voidaan tukea ja parantaa. Eläinten vuorokausi rytmittyy valon määrän mukaan ja vaikkapa lypsykarjan kohdalla nuorkarjan valon tarve on erilainen, kuin lypsävien lehmien. Valo vaikuttaa myös eläinten hormonitoimintaan ja lisäksi valoa voidaan käyttää muun muassa eläinten ohjaamiseen. Modernit LED-valaisimet ja valaistuksen ohjausjärjestelmä mahdollistavat optimaalisen ja eläimet huomioonottavan valaistuksen.

Toki hyvä valaistus on myös eläinten kanssa työskenteleville ihmisille tärkeä asia. Hyvin valaistussa työympäristössä on mielekästä toimia, työn tehokkuus paranee ja työskentely on turvallista. Automaattisesti säätyvästä valaistuksesta ei tarvitse erikseen huolehtia.

Tee hyvä päätös ja valitse Ledistys

Olemme toimittaneet LED-valaisimia ja valaistuksen ohjausjärjestelmiä satoihin tuotantoeläintiloihin ympäri Suomen. Ledistyksen valaisimia löytyy navetoista, talleista, pihatoista, kanaloista ja monista muista maatalouden rakennuksista.

Haluamme auttaa sinua tekemään yhtä hyvän päätöksen, kuin sadat tyytyväiset maatalousasiakkaamme. Siksi olemme keränneet valaisemamme maatalouskohteet kartalle. Yhdellä silmäyksellä näet, että tyytyväisiä Ledistyksen asiakkaita on totta tosiaan kaikkialla Suomessa!

Kysy kokemuksia

Moni maatalousasiakkaamme on antanut luvan nimensä lisäämiseen kartalle. Klikkaa kartta auki ja katso, löytyykö kartalta tuttuja maatalousyrittäjiä, joilta voit halutessasi kysyä kokemuksia Ledistyksen tuotteista. Voit lähentää ja loitontaa karttaa tai siirtyä haluamallesi alueelle kirjoittamalla paikkakunnan nimen karttasivun vasemman yläkulman hakukenttään.

Muutamista asiakkaista olemme kirjoittaneet referenssitarinoita ja niitä voit lukea täällä.

Valaistuksen ammattilainen avuksi

Kun valaistuksen uusiminen maatalouden tiloissa tai uuden tuotantoeläintilan valaiseminen askarruttaa, pyydä Ledistyksen ammattilainen apuun. Teemme valaistuskartoituksen veloituksetta ja suunnittelemme kaikkia tilan toimintoja varten sopivan valaistuksen. Otamme huomioon niin tuotantoeläinten kuin ihmistenkin tarpeet. Kotimaiset LED-valaisimemme ovat järkevä valinta maatalouden valaistukseen, sillä ne ovat kestävä, kustannustehokas ja turvallinen valaistusratkaisu.