Leinolan Maito Oy

Leinolan Maito Oy:n pihattonavettaan LED-valaistus

 

Vaalan Veneheittoon on kesän 2017 aikana noussut sen kokoluokan uusi pihattonavetta, että sitä kannattaa lähteä ihailemaan vaikka Pohjanmaalta asti!

Leinolan Maito Oy:n uusien tilojen avajaisia vietettiin lokakuussa, minkä jälkeen valoisat tilat annettiin asukkaiden eli lehmien käyttöön. Kolmen lypsyrobotin ja yli 3000 neliön jättiläinen on valmiina vastaanottamaan jopa 200 uutta asukasta.

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva tila on vielä kaukana kaamosvyöhykkeestä, mutta päivänvaloa ei talvella moneksi tuntia riitä.

Ledistyksen tehokkaat Moduled-valaisimet ja niitä ohjaava SMART-keskus pitävät huolen, että navetassa on aina sopiva määrä valoa vuorokaudenajasta ja auringon asennosta riippumatta.

Vakiovaloanturi ja himmennettävät valaisimet säästävät myös paljon energiaa, kun valojen ei tarvitse palaa täysillä kirkkaaseen päiväsaikaan. Illan ja aamun hämärissä valot kirkastuvat ja himmenevät automaattisesti pitäen valaistuksen määrän ja energiankulutuksen aina optimaalisena.

Miksi vaihtaa ledeihin?

Kustannustehokkuus: Jopa yli 70 % energiansäästö.

Alhaiset käyttökustannukset: Pitkä elinikä (jopa 100 000 h).

Modulaarisuus: Sopivia koko- ja teholuokkia eri tiloihin.

Kestävyys: Roiskevesitiivis IP65-suojattu alumiinirunko estää pölyä ja likaa kerääntymästä.

Turvallisuus: Alumiinirunko johtaa hyvin lämpöä (D-merkitty) eikä siinä ole pölyä kerääviä ulokkeita.

Räätälöidyt ratkaisut: Teemme asiakkaalle ilmaisen valaistuskartoituksen ja optimoimme valaisimet sekä ohjausjärjestelmän jokaiselle kohteelle sopivaksi.

Nopea toimitus: Valmistamme tuotteet Suomessa suoraan tilauksesta omalla tehtaallamme.

Helppo asennus: Nopea asentaa kattoon, kiskoon, vaijerille tai seinille.

Ohjattavuus: Himmennyksellä lisäsäästöjä!