Kuopion Tenniskeskus Oy

Kuopion Tenniskeskus Oy - pelikenttien valaistus

Kuopion Tenniskeskus Oy laajensi tarjoomaansa asiakkaille uudella tennis-/padelhallilla. Halliin tuli kolme padelkenttää ja kaksi tenniskenttää. Tilaajana toimi Kuopion Tenniskeskus Oy, joka teki sopimukset suoraan projektin eri osatoimittajien kanssa. Hallin toimitti Best-Hall Oy ja sen sähköisti Kuopion Finteco LVIS Oy, joka vastasi myös valaistuksesta.

 

Hallissa tullaan järjestämään kansallisen tason otteluita, mutta halli on luonnollisesti myös harrastelijoiden varattavissa. Valaistus olikin aluksi päätetty mitoittaa pelkästään vaativimman käyttötarpeen mukaisesti. Ledistys tarjosi ratkaisuksi himmennettävää valaistusta niin, että tarvittaessa valaistus täyttää kansallisen tason otteluille asetetut vaatimukset, mutta harjoittelukäytössä valaistustaso on säädetty matalammaksi. Tällä ratkaisulla säästetään sekä sähköenergiaa, että jatketaan valaisimien käyttöikää.

 

Hyvistä valaistusvaihtoehdoista Kuopion Tenniskeskus Oy päätyi Ledistykseen. Vaakakupissa painoivat asiantunteva ratkaisuehdotus sekä tuotteen kotimainen valmistus.

 

Valaistus toteutettiin kentän pitkiltä sivuilta Profiled tuoteperheen valaisimilla, joita ohjataan Helvarin 7-painikeella. Valaistustasot säädettiin liikuntapaikkojen valaistusstandardin mukaisesti 750lux ja 500 lux.