Kajaanin tennishalli Oy

Kajaanin tennishallin valaistus toteutettiin Ledistyksen Profiled tuoteperheen valaisimilla.

Kajaanilainen työntekijämme Mikko Korhonen on innokas tenniksen pelaaja. Niinpä Kajaanin tenniskentät ovat tulleet hänelle tutuiksi. Valaistuksen asiantuntijana, hän kiinnitti huomiota Kajaanin Tennishalli Oy:n valoihin. Ikääntyneen loisteputkivalaistuksen energiatehokkuus ei vastannut nykypäivän vaatimuksia.  Uudella kotimaisella led-valaistuksella Tennishalli säästäisi huomattavasti sähkölaskussa ja pelivalaistus saataisiin myös päivitettyä tähän päivään.

Kajaanin tennishalli Oy:n toimitusjohtaja Jukka Karjalainen kertoi, että valaistuksen uusimistarve oli tiedossa ja asia ajankohtainen. Karjalaisen mukaan tärkeimpiä motivaatiotekijöitä valaisimien uusimiselle oli parempi valoteho, huoltovapaus sekä energian säästö.

 

Tennis- ja sulkapallokenttien loisteputkivalaisimet korvattiin Ledistyksen Profiled tuoteperheen valaisimilla. Valaistus tuli kerralla kuntoon. Hallien käyttäjätkin huomioivat parantuneen valotason. Lisäbonuksena valaistusremontti poisti hallia vaivanneen lämpöongelman, tämä ilmeni erityisesti lämpiminä päivinä. Koko päivän päällä olleet loisteputkivalaisimet nostivat hallin lämpötilan iltaan mennessä jopa epämiellyttävälle tasolle nopeatempoisia pelejä ajatellen.

 

Valaistuksen sähkön kulutus on tennishalliyhtiöissä merkittävä koko liiketoiminnan kulujakin ajatellen. Valaisimien uusiminen ja varauskalenterin mukaan toimiva ohjaus on säästänyt Kajaanilaisyhtiön sähkölaskussa jo merkittävän summan.