Pyhäjoen jäähalli

Valoa ydinvoimapitäjään

Pyhäjoen jäähallin uusi valaistusratkaisu

Pyhäjoen jäähallin valaistus muutettiin energiatehokkaammaksi Ledistyksen Profiled-valaisimilla ja Helvarin DALI-ohjausjärjestelmällä.

Vuonna 2002 valmistuneessa harjoitusjäähallissa oli 38 kpl 400W monimetallilamppuja ja mitattu valomäärä varsin vaatimattomat 350 luxia. Uudeksi valaisimeksi valikoitui Profiled-sarjan PRL1801 valaisin (152W/~16.000lm), joita asennettiin viiteen riviin olemassa oleviin valaisinripustuskiskoihin yhteensä 64 kpl.

Asennuksen jälkeen valotehoksi mitattiin lähes 800 luxia eli valon määrä yli kaksinkertaistui, vaikka ottoteho tippui yli 16 kW:sta noin 9,7 kW:iin.

Käytännössä ottoteho jää huomattavasti pienemmäksi ohjausjärjestelmän myötä, joka antaa mahdollisuuden luoda omat valomäärät huollolle (10%), junioriharjoituksiin (50%) ja peleihin (85%). Siten myös takaisinmaksuaika tulee lyhyemmäksi.

Pyhäjoen jäähallin Aulis Rajaniemi on erittäin tyytyväinen valaistusmuutokseen:

”Päädyimme Ledistyksen ratkaisuun, joka oli kokonaisuutena parempi ja edullisempi kuin kilpailijoilla. Ledistys otti myös huomioon edellisten valaisimien rivimäärän ja siten mekaniikkamuutokset olivat pieniä. Kesän aikana saamme seinien vaalean lisäeristyksen kuntoon ja sitten näyttää vielä paremmalta.”

 

VANHA VALAISTUS:

400 W monimetallilamppujen valo oli epätasainen ja valon määrä jäi alhaiseksi.

UUSI VALAISTUS:

Asennustyö sujui joutuisasti ja halli muuttui kirkkaammaksi.
pp
Asiakas

Pyhäjoen jäähalli

Kategoria

Hallikohteet

Tuotteet ja palvelut

Ledistyksen Profiled-valaisimet
Helvarin DALI-ohjausjärjestelmä

Sivusto

JÄÄHALLIT VALAISEE

PROFILED

Näyttävä ja kustannustehokas led-valaisin moniin eri kohteisiin kuten teollisuushallit, liikuntatilat, varastot sekä liiketilat ja toimistot.

Lataa Profiled -esite

YHTEYDENOTTO
1

Haluatko saada lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme? Voit ottaa meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös soittaa meille. Tarkemmat kontaktitiedot löytyvät yhteystiedot -sivulta.