VÅRA PRODUKTER

KOSTNADSEFFEKTIVA LED-ARMATURER AV HÖG KVALITET

En bra belysning bör ge så mycket luminans att man kan genomföra olika typer av verksamhet. Syftet med energieffektiv belysning är att den ska uppfylla alla krav och samtidigt minimera kostnaden av den energi som används. Tack vare den avancerade LED-teknologin i våra produkter får våra kunder optimala belysningsförhållanden – och dessutom sparar de pengar.

Armaturer av hög kvalitet behöver mer än bara toppmoderna LED. Våra modulprodukter är resultatet av omsorgsfull planering av många saker, till exempel val av komponenter och drivenhet och därefter beslut om kapsling och kylning plus mycket annat.

Vår forskning, utveckling och tillverkning äger rum i samma lokaler. Detta innebär att vi har full kontroll över våra processer och deras kvalitet. Eftersom vi alltså har vår produktion i egna händer är det dessutom lättare för oss att designa och optimera belysningslösningar för varje enskild kund.

VÅRA PRODUKTER

MODULED-ARMATURER

En modulär, flimmerfri LED-armatur för industrihallar, lagerlokaler, jordbruks- och övriga hallar

PROFILED-ARMATURER

En högklassig och kostnadseffektiv LED-armatur för många olika lokaler, till exempel industrihallar, gymnastiksalar, lagerlokaler, affärslokaler och byråer

SMART-KONTROLLSYSTEM

Genom att kontrollera belysningen kan man minska elkonsumtionen avsevärt samt optimera användningen av energi

KONTAKTA OSS

1

Vill du ha ytterligare information om våra produkter och tjänster? Du kan kontakta oss med vidstående blankett. Lämna dina kontaktuppgifter och vi kontaktar dig.

Du kan också ringa till oss. Närmare kontaktuppgifter hittar du på sidan med kontaktinformation.