Yhteistyökumppanit

ETSIMME UUSIA SÄHKÖURAKOITSIJOITA PARTNEREIKSI

Kustannustehokas
Helppo ja nopea asennus
Huoltovapaa
Valmistettu Suomessa

Ledistys Oy on suomalainen, Kempeleessä led-valaisimia valmistava yritys, jonka tuotteissa voidaan käyttää avainlipputunnusta. Useita kymmeniä tuhansia Ledistyksen valaisimia on asennettu Suomessa ja ulkomailla valaisemaan mm. halleja, varastoja, maatiloja sekä vapaa-ajanrakennuksia. Jo yli 1000 asiakasta luottaa Ledistyksen valaisimien ja toiminnan laatuun.

Ledistyksen valaisimet ovat hintakilpailukykyisiä hankittaessa ja kustannustehokkaita käytössä. Philipsin ja Helvarin luotettavat komponentit sekä alumiinirunko takaavat pitkäikäisen, energiatehokkaan, huoltovapaan, välkkymättömän, 4000K värilämpötilan valaistuksen, jonka takaisinmaksuaika voi olla asiakkaillenne alle kaksi vuotta. Valaisimien takuu on neljä vuotta.

Valaisimien asennus on nopeaa ja helppoa ja sitä kautta edullista loppuasiakkaalle. Valaisinprojekti voidaan toimittaa myös leasing-kaupalla.

Kaikkia valaisimia voi ohjata DALI -protokollan mukaisilla laitteilla. Kello, himmennys, läsnäolo-, ja vakiovaloanturit lyhentävät takaisinmaksuaikaa samalla, kun valaistuksen käyttömukavuus paranee ja tehokkuus kasvaa.

Teemme veloituksetta tarvittavat valaistuslaskelmat, jolloin asiakkaiden tiloihin optimoidaan valaisintyypit ja lukumäärät mahdollisimman kustannustehokkaasti.

YHTEYDENOTTO
1

Kiinnostuitko? Täytä viereinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös soittaa meille. Tarkemmat kontaktitiedot löytyvät yhteystiedot -sivulta.