REKRY: Vahvistamme joukkoamme ja haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pohjois-Pohjanmaan alueelle

Vahvistamme joukkoamme ja haemme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Haluatko sinä olla mukana tekemässä maailmasta valoisamman paikan elää?

Työnkuva

Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan valaistustarpeet ja ammattitaidollasi esittää asiakastarpeisiin oikea ratkaisu. Tehtäviisi kuuluu asiakastapaamisten sopiminen, asiakastarpeiden kartoitus, ratkaisuesityksen / valaistussuunnitelman laatiminen sekä asiakkaista huolehtiminen. Saat työhösi osaavien ammattilaistemme tuen ja koulutuksen.

Meillä jokainen työntekijä on tärkeä – sinusta välitetään!

Odotamme sinulta

Jos olet ahkera, kunnianhimoinen ja halukas oppimaan uutta, niin olet etsimämme henkilö. Odotamme, että olet myös suunnitelmallinen ja tiedät seuraavan viikon asiakastapaamisesi jo nyt.

Aiempi kokemus b-to-b myynnistä lasketaan eduksi. Arvostamme myös mahdollista osaamista valaistuksen suunnittelusta tai sen ymmärtämisestä.

Tarjoamme sinulle

  • Loistavan työyhteisön, jossa autamme toisiamme menestymään
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa uusiin tehtäviin näyttöjen mukaan
  • Reilun menestystäsi seuraavan palkkausmallin
  • Vapauden toteuttaa työtäsi itsenäisesti
  • Kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Täällä ei kytätä – täällä kannustetaan!

Ledistys Oy

Ledistys on pian kymmenen vuotta toiminut led-valaistuksen asiantuntijayritys. Tuotteemme ovat erittäin laadukkaita ja kustannustehokkaita.

Asiakkaitamme ovat muun muassa maatalous, teollisuus, kaivokset ja tuotantolaitokset. Asiakas on meille tärkeä – meidän palkanmaksajamme ja siksi asiakastyytyväisyys on meille yksi keskeisimmistä asioista. Meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!

Kiinnostuitko?

Asuitpa sitten Ylivieskassa, Kokkolassa, Raahessa tai missä päin tahansa maakuntaa, ota yhteyttä ja hae meille myyntipäälliköksi. Hakuaika päättyy 31. tammikuuta, mutta kannattaa toimia heti, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Soita tai lähetä viestiä toimitusjohtaja Aki Sarajärvelle, puhelimitse 040 503 1254 tai sähköpostilla aki.sarajarvi@ledistys.fi