Haemme kahta aluemyyntipäällikköä Pohjois-Karjalaan ja Keski-Suomeen

Ledistyksen kova kasvu jatkuu, joten nyt haemme kahta ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Karjalaan ja Keski-Suomeen kotimaisten LED-valaistusratkaisujen myyntiin.

Haemme kahta aktiivista ja oma-aloitteista aluemyyntipäällikköä B2B-myyntiin Pohjois-Karjalaan ja Keski-Suomeen. Asiakasryhmiisi kuuluvat mm. teollisuus, maatalous, sähköurakoitsijat ja sähkösuunnittelutoimistot. Vastaat vanhoista asiakkaista omalla alueellasi sekä hankit aktiivisesti uusia asiakkaita. Sinun tulee pystyä luontevasti kommunikoimaan asiakkaiden kanssa puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Aikaisempi kokemus ja näyttö menestyksellisestä B2B-puolen myyntityöstä luetaan eduksesi, mutta meitä kiinnostavat myös nuoret rohkeat ja myyntihaluiset henkilöt, joilla on asennetta ja jotka haluavat oppia sekä näyttää kyntensä.

Toimit lähinnä kotikonttorilta käsin, joten sopiva asuinpaikkasi voi olla esimerkiksi Joensuun ympäristössä tai Jyväskylän seudulla. Odotamme sinun olevan myyntihenkinen asiakaspalvelija, energinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva myynnintekijä. Olet luonteva asiakaskohtaamisissa sekä selkeä viestinnässä ja aina valmis kehittämään omaa ja tiimimme toimintaa

Saat nopean ja ammattitaitoisen myynnin tuen tehtaaltamme Kempeleestä ja kattavan koulutuksen. Tuotteemme ovat oman alansa huippua ja tarjoamme myös tarpeelliset myynnin työkalut, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nopeasti kasvavassa yrityksessä sekä tuloksiin perustuvan, kannustavan palkkauksen.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 13.1.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kimmo.hyrynkangas@ledistys.fi . Lisätietoja voit kysyä samasta osoitteesta tai soita 0400-689 779.

www.ledistys.fi

Ledistys Oy vahvassa kasvussa oleva kotimainen led-valaisinten suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yhtiö, jonka tuotteet valaisevat teollisuuden, maatalouden, kaupan kohteita ja monia varastoja ja vapaa-ajanrakennuksia. Tuotteillamme on avainlipputunnus ja tehtaamme sijaitsee Kempeleessä, Oulun kupeessa.

Yrityksemme toiminta perustuu asiakkaan tarpeiden määrittelyyn ja optimaalisen valaistusratkaisun suunnitteluun huomioiden kohteen asettamat vaatimukset sekä kokonaisvaltaiseen palveluun siten, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa LED-valaistusratkaisuihin liittyvät palvelut suunnittelusta toteutukseen.