Haemme Aluemyyntipäälliköitä

Edit: Paikat täytetty

Haemme kahta ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Pohjanmaalle ja Savo-Karjalan alueille kotimaisten LED-valaistusratkaisujen myyntiin.

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista aluemyyntipäällikköä B2B-myyntiin. Asiakasryhmiisi kuuluvat mm. teollisuus, maatalous, sähköurakoitsijat ja sähkösuunnittelutoimistot. Vastaat vanhoista asiakkaista omalla alueellasi sekä hankit aktiivisesti uusia asiakkaita. Sinun tulee pystyä luontevasti kommunikoimaan asiakkaiden kanssa puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Aikaisempi kokemus ja näyttö menestyksellisestä B2B-puolen myyntityöstä luetaan eduksesi, mutta meitä kiinnostavat myös nuoret rohkeat ja myyntihaluiset henkilöt, jotka haluavat oppia ja näyttää kyntensä.

Toimit lähinnä kotikonttorilta käsin, joten sopiva asuinpaikakkasi voi olla esimerkiksi Mikkeli-Lappeenranta-akselilla tai Seinäjoen seudulla. Odotamme sinun olevan myyntihenkinen asiakaspalvelija, energinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva myynnintekijä. Olet luonteva asiakaskohtaamisissa sekä selkeä viestinnässä ja aina valmis kehittämään omaa ja tiimimme toimintaa. Saat nopean ja ammattitaitoisen myynnin tuen tehtaaltamme Kempeleestä ja kattavan koulutuksen. Tuotteemme ovat oman alansa huippua ja tarjoamme myös tarpeelliset myynnin työkalut, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nopeasti kasvavassa yrityksessä ja tuloksiin perustuvan, kannustavan palkkauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.7.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kimmo.hyrynkangas@ledistys.fi . Lisätietoja voit kysyä samasta osoitteesta tai soita 0400-689 779.