Blogi /

Ratkaisumyyjä valaistukseen

03.08.2020

Haemme myyntijoukkueeseemme vahvistusta. Paikka on auki kahdelle aktiiviselle asiakkaiden luona viihtyvälle myyjälle etelässä ja pohjoisessa.

Ratkaisumyyjä valaistukseen

Jos olisit tekemässä yrityksellesi investointia, mitä seuraavista asioista pitäisit tärkeänä?

  • Investointi parantaa tuottavuutta
  • Investointi on pitkäikäinen
  • Takaisinmaksuaika on mahdollisimman lyhyt
  • Pienempi kertainvestointi houkuttelee
  • Toimittaja on tunnettu alalla ja myyjä asiantunteva

Tuntuisiko mielekkäältä perustella asiakkaalle, miksi laadukas ja pitkäikäinen ratkaisu on tuottavampi kuin pieni kertainvestointi.

Haemme myyntijoukkueeseemme vahvistusta. Paikka on auki kahdelle aktiiviselle asiakkaiden luona viihtyvälle myyjälle etelässä ja pohjoisessa. Asiakaskuntasi tulee koostumaan teollisuusyrityksistä, maatalouksista ja sähköurakoitsijoista.

Vastaat asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Esität asiakkaalle laatimasi ratkaisuehdotuksen ja varmistat toteutuksen yhdessä asentajien kanssa.

Koulutamme riittävän valaistusosaamisen ja tekninen tukemme tekee valaistussuunnitelmat. Myöhemmin vastaat myös suunnitelmista, vaikka myynnin tekninen tuki onkin auttamassa taustalla.  Tärkeintä on halu oppia sekä valaistusalasta että myynnistä. Asiakaskuntasi tulee muotoutumaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Ledistys Oy:n syntytarina sijoittuu vuoteen 2011. Yritys sai alkunsa kolmen Karsikkaan kiinnostuksesta LED-valaistuksen mahdollisuuksiin. Valaisinten maahantuojasta ja valaisinmyyjästä olemme kasvaneet valaisinvalmistajaksi ja valaistusratkaisujen toimittajaksi. Valaisemme teollisuuden ja maatalouden tuotanto- ja varastorakennukset, urheiluhallit ja myymälät. Pääkonttorimme ja tuotantomme sijaitsee Kempeleessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja hakemukset vastaanottaa Aki Sarajärvi puh. +358 40 5031254. aki.sarajärvi@ledistys.fi